Härneviskolan

Hösten 2012 visade det sig att planeringen av ljudanläggning i den fina nya sporthallen hade hamnat mellan stolarena. Väggytorna var väl utnyttjade för alla träningsredskap. Den enda möjliga placering för högtalare var i taket. På kort varsel kunde vi leverera både produkterna och installationen.Efter mötet med användarna kunde önskemålen konkretiseras enligt följande; Ett stort vred för start och stop av hela ljudanläggningen. En styrpanel i varje hall-halva, trådlösa headset, kabel för anslutning av dator/smartphone, fjärrstyrning av CD spelare och anslutningsmöjlighet från externt mixerbord vid live-framträdanden.

Föreslagen plats för elektroniken var ett av de angränsande materialrummen. Det skulle förenkla åtkomsten till CD spelaren och laddaren för de trådlösa mikrofonerna. I samma ljudrack placerades fyra slutsteg samt ljudprocessorn.

Ljudanläggningen består av; 8 stycken högtalare, Double 12 från Intelligent Sound Specialtillverkade monteringsbeslag från Kungsängens Snabbsmide, Högtalarkabel Silspeak 440, Signalkabel SilK 050, Trådlösa headset AKG VMS 470, CD spelare, slutsteg Crown XLS 2500, Ljudprocessor med styrpaneler. Zone Pro, På och Av knapp med Fördröjningsreläer.

I skolan finns även en matsal som kombineras med verksamhet som filmvisning och andra möten. Även här har vi fått leverera ljudutrustning med 4 st Double 6.

 

 

Många av våra kunder är villiga att öppna sina portar för att demonstrera sin anläggning. Kontakta oss så förmedlar vi gärna kontakten.