Våra tjänster

Vårt fokus ligger i att optimera ljudets funktion och förenkla handhavandet. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och beprövade verktyg för att hjälpa dig att både höra och höras bättre. Med vår tekniska utrustning samt kunskaper om akustik levererar och installerar vi ett naturtroget förmedlat ljud som går att relatera till och, med rätt installation,fungerar lika bra oavsett lokal.

Våra uppdrag varierar i storleksgrad och komplexitet. Inga uppdrag är för stora och inga är för små. Vi har bred erfarenhet av stora projekt

Installationer –

kyrkor, offentliga lokaler, studior, hörsalar, gym, restauranger samt hos hifi-intresserade

Inspelningar –

Vi kan ta ansvar för all teknik i vår egen studio eller medverka som producent, ljudtekniker eller rådgivare. Även mobila lösningar kan vi hjälpa till med.

Föreläsningar –

vid begäran ställer vi gärna upp på att föreläsa om ljud och akustik.

Rådgivning –

Vi bistår med vår kunskap under hela processen vid nyprojektering men även gällande din befintliga utrustning, oavsett fabrikat.

PA utrustning –

Vi har ett brett sortiment av produkter som är anpassade till offentliga miljöer. Både för fasta installationer och för uthyrning.

Oavsett om vi installerar nyckelfärdiga lösningar eller levererar bara en komponent kan du som kund vara trygg i att vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig med högsta möjliga kvalitet och tillgänglighet. Vår telefon besvaras fram till sent om kvällarna och även under helger. Snabba och värdefulla svar är nyckelord.

Välkommen att kontakta oss”.