Om oss

Intelligent Sound IS AB (org.nr 556557-0479) är registrerat på Ida Erikssons Väg 4, 19791 Bro. Vi tar gärna emot besök på vår besöksadress: Skolvägen 35, 19634 Kungsängen. 

Vi har en stark passion för naturtrogen ljudåtergivning. Vi etablerades 1998 och har bred erfarenhet av arbete med ljud. Med vår kunskap om ljud hjälper vi gärna till att finna en lösning som motsvarar eller överträffar dina förväntningar.

 

Vår ambition är att:

– Konstruera högtalare som återger ett så realistisk ljud som möjligt av en inspelad och/eller därmed redigerad ljudkälla.

Vi har utvecklat en egen teknik för konstruktion av det vi menar är hjärtat i en högtalare nämligen delningsfiltret. Denna teknik, som vi arbetat fram under 40 år har hjälpt oss att nå vår ambition. Vi låter dig gärna uppleva resultatet. Just Listen!

Våra kunder

Till våra kunder hör utövande musiker, ljudtekniker och studior, hörsalar, kyrkor, gym, restauranger samt hifi-intresserade. Överallt där krav på god hörbarhet ställs är vi intresserade av att hjälpa till.

Butiken

Att läsa om ljud är lärorikt men till syvende och sist är det upplevelsen som räknas. I vår butik i Kungsängen finns hela vårt sortiment till provlyssning. Tag gärna med egen musik och/eller egen utrustning om så önskas. Vi gillar att jämföras.

Självklart bjuder vi på kaffe/te.

Hitta till butiken

Familjeägt med partners

Intelligent Sound är ett familjeägt företag med god soliditet. Vi har i decennier tagit stolthet i ett engagerat arbete under parollen ”All energy – All music”. Installationer och uppdrag utförs i egen regi med hjälp av ett noggrant utvalt nätverk av ljudtekniker, specialister och hantverkare.