Maria Kyrka

Ibland är det bråttom!

En vecka innan en bokad livekonsert var personalen i kyrkan förutseende och testade ljudinstallationen. Tystnad!  Det visade sig att de 2 högtalare som satt monterade längst upp i taket inte längre fungerade. Nu var det bråttom. Representanter från kyrkan kontaktade oss på Intellignet Sound och vi besökte kyrkan. Det är inte ovanligt att vi reparerar ljudanläggningar. Ibland är det enklare fel och ibland är det mer komplicerat. I detta fall visade det sig att inga väsentliga delar i anläggningen fungerade. Vi fick möjlighet att visa vår servicevilja och förtroendet att byta ut all defekt utrustning. Med hjälp av vårt nätverk av hantverkare installerade vi ny ljudanläggning inklusive hörslinga. Det var intensivt arbete och det var nästan så att när vi testat att allt fungerade perfekt och lämande lokalen så kom musikerna in för sin konsert.

 

 

 

 

Maria kyrka ligger centralt i Jakobsberg

Ingångsparti i Maria kyrka som leder till kyrksalen, församlingsalen, ungdomslokalen, gym, administrationsavdelning, företagshotel m.m

Det nya golvstående ljudskåpet rymmer förstärkare, mixerbord, trådlösa mikrofoner och blueray spelare

Kyrksalen

Galleri

Många av våra kunder är villiga att öppna sina portar för att demonstrera sin anläggning. Kontakta oss så förmedlar vi gärna kontakten.