Bullkyrkan i Gamla Stan, Stockholm

En av Stockholm Stadsmissions anställda läste på internet att Intelligent Sound installerar hörslingor i kyrkor. Vi kontaktades och vid vårt besök i kyrkan visade det sig att hela den befintliga ljudanläggningen var mer än föråldrad. Offerten utvidgades från att inte endast avse hörslingor utan till att omfatta en helt ny och komplett ljudanläggning.

I det här fallet fanns det inget som kunde återanvändas utan all gammal utrustning demonterades. Efter några dagars intesnivt installationsarbete kunde en komplett ljudanläggning överlämnas, klar att användas. Dagen efter vi var klara började en konferens och vi gladdes åt kundens spontana uttryck ”Det här var ju BRA!!”

Ljudanläggningen består av 4 stycken IS6 Anywhere monterade enligt konceptet Distribuerat ljud, slutsteg, mixerbord, trådlösa och trådbundna mikrofoner, 2 st hörslingeförstärkare – 1 för varje våningsplan – samt signal och högtalarkabel.

 

Anywhere högtalarna väntar på tjänstgöring

Här fann vi en bra plats för ljudutrustning

Petter Och Melker finner bästa montering av ambomikrofonen

Anywhere högtalare längs sidoväggarna

Många av våra kunder är villiga att öppna sina portar för att demonstrera sin anläggning. Kontakta oss så förmedlar vi gärna kontakten.