En normal livscykel för våra högtalare har visat sig vara att från första modell som vi lanserar så gör vi som regel mindre justeringar som t ex ny stagning i kabinettet, nytt internkablage etc. Större justeringar som modifiering av delningsfilter resulterar i Mk I version och sedan Mk II. Ibland har vi även Mk II +

De flesta modeller vi har i dagens sortimentet har varit med oss i olika versioner under flera år. Dagens produkter blir aldrig sämre men utvecklingen går stadigt framåt.

Under de senaste åren har vi idogt bedrivit utvecklingsarbete särskilt runt våra delningsfilter. Vi är nu mycket när att lansera flera nya modeller av högtalare.

Vi kommer snart med en ny toppmodell som ersätter IS815. I den nya toppmodellen har vi byggt in all kunskap vi idag besitter. Prototypen är klar och vi putsar nu på de allra sista detaljerna innan vi startar produktionen.

Som ett led i vår utveckling planerar vi även att inom kort lansera:

  • en långsmal högtalare för installation i kyrkor, restauranger etc.
  • en liten stativhögtalare i rosenträ
  • en ny lite kraftigare alternativ till Monitor4 med optisk ingång, multirumfunktion, blåtand, analog ingång…..
  • ett lätt PA-system
  • ett tyngre PA-system

En aptitretare på en prototyp av vår lilla stativare som går under arbetsnamnet 0620:

Förutom högtalare så är vårt slutsteg för inbyggnad D130 redan klart och kommer att monteras i våra aktiva högtalare. I samarbete med G-Dis kommer en DAC som har ett ljud vi aldrig har hört från någon DAC tidigare. Ett ytterligare komplement i vårt utbud blir en smart mikrofonhållare från en norsk leverantör.

Som ni ser så är det väldigt mycket som är nära lansering nu och även om våren dröjer så spritter det av iver i oss att få presentera nästa generation produkter från oss på Intelligent Sound

Snart hörs vi (ännu bättre)

Våren är på gång.

Våren är på gång.