Rea!

Furutech CF-202 (R) Demoex. 2st

1 500 kr inkl. moms

Obs! Demoex från vårt lyssningsrum.
Priset avser två styck.

Endast 6 kvar i lager

Kategori: Etikett:

Beskrivning

Obs! Demoex. 2st per

Minutiöst kvalitetstänkande är en stor del av att lyckas med produktutveckling. Furutech sätter fokus på varje komponent i överföring av ström och signal. Detta gör man genom att använda sig av optimala lösningar för välkända problem som kontaktresistans, skärmning av EMI och RFI och jordning. Man använder de bästa tillgängliga materialen och tillverkningsprocesserna. Furutech kallar detta för ”Furutech Pure Transmission Philosophy”.

Kontaktkroppen i CF-202 är tillverkad av omagnetiskt rostfritt stål. Den expanderande centrumpinnen består av ren (α) koppar och är rodiumpläterad. Kontakten har en speciellt utformad anslutningsskruv med en hylsa som samlar kardelerna och ger en säker och stabil fastsättning, även med en tunn kabel. När hylsan tas bort kan man skruva fast kablar upp till 5 mm diameter. Ledaren skruvas fast mot direkt mot centrumpinnen i rodiumpläterad (α) koppar som går hela vägen in till infästningen – mer direkt koppling kan det inte bli. Självklart kan kontakten även lödas.

Höljet är uppbyggt av omagnetiskt rostfritt stål och kolfiber.

Kontakten är låsbar genom att den kraftiga hylsan skruvas åt och därmed pressar fram ett stift i den tredelade centrumpinnen som då expanderar. Detta gör att CF-102 sitter säkert på plats utan att riskera att falla ur.

Det är en gedigen och härlig känsla i CF-202, den andas hög kvalitet och det hörs!