Butik

Butikens öppettider

Vår adress

Skolvägen 35, 196 34 Kungsängen

Google Maps

Just nu har vi stängt.Vi har öppet igen på torsdag (2020-12-03) mellan 10:00 och 19:30
mån. - fre. 10:00 - 19:30
lör. 11:00 - 16:00
sön. Stängt

ring för övrig tidsbokning
08 – 584 500 00
alla dagar, 08–23

Kom gärna och besök oss!

Välkommen till vår fabriksbutik. För säkerhets skull, stäm av med oss via telefon att vi är på plats 08-584 500 00. I vårt lyssningsrum kan du lyssna på våra unika högtalare och diskutera ljud i stort och smått. Vi erbjuder produkter från vårt ordinarie sortimentet samt ofta även demo-  och inbytesprodukter till förmånliga priser. Parkering är gratis och vi bjuder med nöje på en kopp nymalet kaffe

Vägbeskrivning

Vi befinner oss i Kungsängen vid Mälaren och längs Enköpingsvägen; en naturnära och samtidigt central ort bara 3 mil från Stockholm. I närheten finns kommunikationer som flyg (Frölunda flygfält, Bromma, Arlanda), SJ och SL (Kungsängen) samt bil (E18 avfart 150). Vid närmaste båthamn finns även en gästbrygga.

Med bil (gratis parkering):

Kör E18 mot Oslo/Enköping. Ta av mot Tibble/Brunna. Kör vänster mot Tibble, cirka 3 km. Ta vänster precis innan OKQ8. Nu är du på Skolvägen och ser vår kontorsbyggnad på höger sida. Vår entré är på gaveln mot Gamla Enköpingsvägen.

Hungrig?

Skulle du vara hungrig finns både en pizzeria och OKQ8 runt hörnet.

Läs om våra generösa garantier, butiksvillkor och betalningsalternativ.

Vår ambition är inte att sälja våra produkter genom flashiga annonser sprängfyllda med subjektivt överdådiga superlativ. Vi vill att du som är intresserad informerar dig och rekommenderar dig att lyssna, lyssna och lyssna igen. Vår ambition är att våra kunder är lika nöjda som vi är stolta över våra produkter.. När känslan är rätt och du har bestämt dig för vilken modell du vill köpa går det alldeles utmärkt att beställa här.

Vi arbetar med att fylla nätbutikens sortiment med fler av våra modeller. Saknar du något eller har en fråga så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Butikens villkor

Priser
  • Alla priser är inklusive moms, där inget annat anges.
  • På begagnade varor kan momsdelen variera beroende på hur vi har köpt in varan. Detta kallas marginalprocent vilket redovisas på kvittot.
Frakt
  • Fritt vår butik i Kungsängen. Kostnad för frakt visas i varukorgen. Vi köp av flera produkter eller andra fraktalternativ – kontakta oss.
Betalningsvillkor
  • Kontant, kreditkort, bankgiro.
  • Faktura 30 dagar netto efter sedvanlig kreditkontroll.
  • Vi kan erbjuda räntefri betalning upp till 36 månader, hyra upp till 60 månader samt leasing via finansieringsbolag. Kontakta oss för ytterligare information.
  • Som en extra trygghet erbjuder vi 100 dagars öppet köp.
10 års Garanti
  • Vi lämnar 10 års funktionsgaranti på vårt högtalarsortiment.
  • På demoexemplar lämnas tre månaders garanti.
  • Begagnade varor köps i befintligt skick och på dessa lämnas ingen garanti.

 

Butiken tar emot de vanligaste betalkorten och kan även erbjuda räntefri avbetalning i upp till 36 månader via kreditbolag.